Panda Antivirus Pro
Telecom3
För att kunna surfa utan att vara orolig för virus och andra otrevligheter bör alla datorer vara skyddade med ett uppdaterat antivirusprogram och en brandvägg.

Panda Antivirus Pro ger ett kraftfullt skydd mot alla typer av internethot. Det är enkelt att komma igång. Antivirusprogrammet har minimal påverkan på din dator och bandbredd. Använder du e-post, betalar räkningar eller delar med dig av filer på nätet? Inga problem. Installera programmet och surfa tryggt.

Panda Antivirus Pro ingår i 3 månader vid beställning av bredband. Därefter kostar programmet 19 kr per månad för 1 dator och 39 kr per månad för 3 datorer.

Du kan självklart beställa Panda Antivirus Pro utan att ha bredband från T3.
Denna information tillhandahålls av Telecom3 Denna information tillhandahålls av Telecom3
money Pris
Startpris: 0 kr/mån, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: 0 månader, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om Telecom3

T3 är en bredbandsleverantör som erbjuder bredband i fiberanslutna stadsnät. Företaget har idag drygt 60 000 kunder fördelat på över 160 stadsnät runt om i Sverige. Utöver bredband via stadsnät levererar T3 även serverdriftslösningar till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt tilläggstjänster för både konsumenter och företag. Huvudkontoret finns i Umeå där vi idag är 60 anställda.