Panda Internet Security
Telecom3
Panda Internet Security är pandas mest kompletta säkerhetslösning. Förutom de kraftfulla funktioner som finns i Panda antivirus Pro ingår också tjänster som backup och föräldrakontroll.

Föräldrakontrollen gör det möjligt att välja bort vissa nättjänster, till exempel pornografi och våld medan backupen säkerhetskopierar dina viktiga filer.

Det är enkelt att komma igång och programmet har minimal påverkan på din dator och bandbredd. Panda Internet Security är vår mest kompletta säkerhetslösning.

Panda Internet Security ingår i 3 månader vid beställning av bredband. Därefter kostar programmet 29 kr per månad för 1 dator och 49 kr per månad för 3 datorer.

Du kan självklart beställa Antivirus Pro utan att ha bredband från T3.
Denna information tillhandahålls av Telecom3 Denna information tillhandahålls av Telecom3
money Pris
Startpris: 0 kr/mån, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: 0 månader, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om Telecom3

T3 är en bredbandsleverantör som erbjuder bredband i fiberanslutna stadsnät. Företaget har idag drygt 60 000 kunder fördelat på över 160 stadsnät runt om i Sverige. Utöver bredband via stadsnät levererar T3 även serverdriftslösningar till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt tilläggstjänster för både konsumenter och företag. Huvudkontoret finns i Umeå där vi idag är 60 anställda.