Via fiber
395 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
Inget
Bindningstid
Inget
Uppsägningstid
1 månad

Borås Företag 5/5

Mediateknik_Logotyp_Primaer_RGBVarför välja MED - Mediateknik som operatör och teknikpartner?-Vi har supervassa och jättetrevliga installatörer som kan det här med bredband, nätverk, WiFi, kamera, telefoni och annan teknik som bara måste fungera på en arbetsplats. Vi hjälper absolut till att bygga bort svordomar.-Vi har en egen supportavdelning, KLC, som egentligen bara har en uppgift - att göra livet lite lättare för våra kunder. Vårt KLC ligger för övrigt vägg-i-vägg med vårt toppmoderna datacenter där vi producerar våra tjänster.-Internetoperatör. Varför välja "megaoperatörer", där du med största säkerhet försvinner i mängden (eller i telefonkön)? Välj en mindre, exklusiv och lokal operatör för "samma peng". Den personliga servicen, det vänliga bemötandet och en och annan dålig ordvits ingår alltid i priset.-Efter 45 år vet vi hur man tar hand om kunder. Låter det lite kaxigt? Det var i så fall inte meningen, men har man övat på något i 45 år borde man vara ganska duktig. Eller hur?-Banker, läkarmottagningar, affärer, lantbruk,hotell, industrier, frisörer, idrottsklubbar, stora företag, pyttesmå företag. Ja, ni förstår. Typ alla kategorier av företag, över 700 närmare bestämt, använder dagligen våra tjänster och de blir hela tiden fler. DET är vi stolta och jättetacksamma för.

Kan vi hjälpa dig och ditt företag med något? Slå oss en signal. 0340-67 92 90.

Vi är MED. Den nya tidens telekomföretag. Mindre, mer personligt och lättillgängligt, med fullständigt och totalt kundfokus. Vi lyfter ner tekniken till människan. Vi ser människans behov och anpassar tekniken utefter dessa. Varje dag 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan arbetar vi oförtrutet med att vara delaktiga och göra människan delaktig i det digitala samhället. Oavsett om människan befinner sig på sin arbetsplats eller hemma. Vårt varumärke bygger på kundvård. Detta är vårt arv och vårt ansvar. Vi har bestämt oss för att göra IT och Telekom mer mänskligt. Vi är MED.
Denna information tillhandahålls av Mediateknik Denna information tillhandahålls av Mediateknik

Om Mediateknik

Tack vare delägande i utvecklingsbolaget IP Delivery Group AB, är de flesta av våra tjänster egenutvecklade, MADE IN VARBERG.

Vår supportavdelning finns i Varberg, mitt i Halland, liksom vår butik och våra servicebilar.

Vi finns på flera orter med samarbetspartners runt om i Sverige som kan hjälpa er med tecknande av abonnemang samt försäljning av hårdvara så som telefoniutrustning och routers.
Se vår hemsida för mer information om var du kan hitta ditt närmaste alternativ.

MED-MEDIATEKNIK - SVERIGES LOKALA OPERATÖR

Klicka här att komma till vår hemsida

Om Mediateknik

Tjänsteleverantör som erbjuder Internet, IP-telefoni och IP-TV. Den nya tidens telekomföretag. Mindre, mer personligt och lättillgängligt, med fullständigt och totalt kundfokus. Vill du göra din beställning över telefon? Ring oss på 0340-67 92 90.