490 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
Inget
Bindningstid
Inget
Uppsägningstid
1 månad

Fast IP + Bredband 5/5 Mbits via fiber - FÖRETAG

Bitcom-Bredband-Foretag25Bitcom levererar kraftfulla och stabila bredbandstjänster till ert företag. Vårt huvudkontor med support, kundservice och butik finns i Göteborg/Mölndal. Hos oss får ert företag personlig service och snabb support!

Bitcom har levererat bredbandstjänster sedan år 2000 vilket innebär 17 års samlad erfarenhet. Hos oss är ert företag i trygga händer och behöver ni support så finns vår supportgrupp tillhands som består av kunniga tekniker med lång erfarenhet.

Tjänstekvalité till bästa pris
Vår ambition är att alltid leverera en förstklassig och stabil bredbandsuppkoppling till ett konkurrenskraftigt pris.

Personlig support & kundservice
Vi har personal för support, kundservice, driftövervakning och utveckling inom huset och ni är alltid välkomna att besöka oss för personlig rådgivning. Vi har även butik med försäljning av nätverksprodukter såsom WIFI routrar, switchar, accesspunkter, fiberutrustning mm.

Projektering & nätbyggnation av WIFI
Önskar ni hjälp med projektering och byggnation av WIFI nät eller Fiber/Ethernet nät i era lokaler så har vi en installationsavdelning till ert förfogande. Vi är återförsäljare av bl.a. ASUS nätverksprodukter såsom trådlösa accesspunkter, routrar och switchar och har stor erfarenhet av driftsättning och konfiguration av produkter från Cisco, Allied Telesis, 3Com, Motorola och Arris.

I våra bredbandsabonnemang ingår följande:
- Bredband utan trafikbegränsningar
- Kostnadsfri och snabb företagssupport
- Driftövervakning 24/7, året om
- Ingen bindningstid

Vårt kontor och butik finns på Argongatan 4 i Mölndal.
Välkommen att ringa eller besöka oss!

Telefon: 031-706 27 40
E-post:
Denna information tillhandahålls av Bitcom Denna information tillhandahålls av Bitcom
pdf Ladda ned PDF
Storlek: 145 Kb

Om Bitcom

Bitcom, vi levererar mer än bara kraftfullt bredband!
För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara i form av nätverksprodukter. Vårt huvudkontor finns i Göteborg/Mölndal och har du frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att ringa eller besöka oss!

Vi svarar när du ringer!
Hos oss slipper du långa väntetider när du ringer! Dessutom behöver du bara göra ett telefonval och du kopplas direkt till den person som bäst kan ge dig den service du efterfrågar.

Bredbandsleverantör med över 16 års erfarenhet!
Bitcom har levererat bredbandstjänster till hushåll i Sverige sedan 1999, och vår ambition är att alltid leverera bästa tänkbara uppkoppling och erbjuda förstklassig service/support!

Vi finns för dig, besök oss gärna över en kopp kaffe!
Har du några frågor eller funderingar gällande bredband så tveka inte att ringa oss. Vårt kontor ligger i Göteborg / Mölndal och väljer du att besöka oss så bjuder vi på en kaffe.

Bredband + Bredbandstelefoni + Säkerhet
Vi erbjuder både bredband, bredbandstelefoni samt säkerhetsprodukter såsom antivirus, brandvägg, spam skydd & föräldrakontroll till bra priser!

Läs mer på vår hemsida www.bitcom.se

Bitcom
Telefon: 031-706 27 40

Öppetider

Kundservice & Support
Vardagar: 08.00-16.30
Helger: Stängt
E-post:

Felanmälan:
Vardagar: 08.00-22.00
Helgdagar: 10.00-20.00
E-post:

Besöksadress: Argongatan 4
Postnr/ort: 431 53 Mölndal

Postadress: Box 209
Postnr/ort: 431 53 Mölndal

Om Bitcom

Bitcom - För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara.