24 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
Inget
Bindningstid
Inget
Uppsägningstid
1 månad

ESET NOD32 Antivirus

Bitcom-LoggaAntivirus, Antispionprogram, Avancerad minnesgenomsökning, Utökat skydd för webbläsare och dokumentläsare, Social Media Scanner - Skydd för Facebook och Twitter, Genomsökning av USB-minnen och externa hårddiskar.

Som du redan kanske känner till så blir elaka virus, maskar och trojaner bara fler och fler samtidigt som hoten mot din dator ökar i takt med antalet nya datorer, som för varje dag kopplas upp mot Internet.

För 8 kr tillägg, så fungerar denna säkerhet på upp till 3 datorer!
(Priset blir då total 32 kr/månad)

Läs mer på: bredband.bitcom.se...
Denna information tillhandahålls av Bitcom Denna information tillhandahålls av Bitcom

Om Bitcom

Bitcom, vi levererar mer än bara kraftfullt bredband!
För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara i form av nätverksprodukter. Vårt huvudkontor finns i Göteborg/Mölndal och har du frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att ringa eller besöka oss!

Vi svarar när du ringer!
Hos oss slipper du långa väntetider när du ringer! Dessutom behöver du bara göra ett telefonval och du kopplas direkt till den person som bäst kan ge dig den service du efterfrågar.

Bredbandsleverantör med över 16 års erfarenhet!
Bitcom har levererat bredbandstjänster till hushåll i Sverige sedan 1999, och vår ambition är att alltid leverera bästa tänkbara uppkoppling och erbjuda förstklassig service/support!

Vi finns för dig, besök oss gärna över en kopp kaffe!
Har du några frågor eller funderingar gällande bredband så tveka inte att ringa oss. Vårt kontor ligger i Göteborg / Mölndal och väljer du att besöka oss så bjuder vi på en kaffe.

Bredband + Bredbandstelefoni + Säkerhet
Vi erbjuder både bredband, bredbandstelefoni samt säkerhetsprodukter såsom antivirus, brandvägg, spam skydd & föräldrakontroll till bra priser!

Läs mer på vår hemsida www.bitcom.se

Bitcom
Telefon: 031-706 27 40

Öppetider

Kundservice & Support
Vardagar: 08.00-16.30
Helger: Stängt
E-post:

Felanmälan:
Vardagar: 08.00-22.00
Helgdagar: 10.00-20.00
E-post:

Besöksadress: Argongatan 4
Postnr/ort: 431 53 Mölndal

Postadress: Box 209
Postnr/ort: 431 53 Mölndal

Om Bitcom

Bitcom - För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara.