Via fiber, Övriga telefonitjänster
745 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
Inget
Bindningstid
Inget
Uppsägningstid
1 månad

TH1NG - Den smarta operatören!

TH1NG_Logo_Turquoise_on_Dark_GreyTH1NG är den nya tidens leverantör, där IoT (Internet of things) och smarta företag är en del av vår vardag. Vi arbetar med trygg och säker kommunikation där kunden är i fokus. Vårt mål är att skapa Sveriges bästa kundupplevelse.

Med TH1NG får du ett tryggt och säkert bredband utan trafikbegränsningar. Ett perfekt alternativ för företag som behöver en stabil och kostnadseffektiv uppkoppling.

Med Bredband Business får du:
Obegränsad datamängd
Driftövervakning 24/7
Kostnadsfri företagssupport
Ingen bindningstid

Många drömmer om att starta eget företag. Andra har uppfyllt sin dröm, men ännu inte hunnit fundera på telefonin. Telefonitjänster ska inte vara krångliga och därför ingår en molnväxel. Tjänsten hjälper dig att aldrig missa en kund eller en affär.

Telefonnummer och molnväxel
TH1NG erbjuder företagare, med cirka 1-10 anställda ett telefonnummer och växel. Du kan välja bland hundratals telefonnummer till ditt företag och du behöver inte längre ge ut ditt privata nummer. Med hjälp av växelfunktionen kan alla på företaget svara på inkommande samtal och det tutar aldrig upptaget.

Ditt företag växer!
Vi hoppas såklart att ditt företag växer, du är nöjd med oss och därför vill ha fler tjänster. Eller så väljer du oss som mobiloperatör.

Funkar oavsett operatör
Oavsett operatör kan du installera ett valfritt företagsnummer från TH1NG. Då kan dina kompisar ringa på ditt gamla nummer, medan dina kunder ringer på ditt nya företagsnummer. Allt detta är möjligt med bara en mobil.

Alla dessa funktioner får du med:
• Valfritt telefonnummer
• Växel som kopplar huvudnummer till valfria mobiler oavsett operatör
• Chatt för internkommunikation
• Telefonkonferens
• Mobilapp

Kontakta oss gärna:
Ring våra rådgivare: 010-252 00 98
E-mail:
Webb: th1ng.se
Denna information tillhandahålls av TH1NG Denna information tillhandahålls av TH1NG

Om TH1NG

TH1NG – Den smarta operatören

Vi är den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare & kommuner.

TH1NG levererar trygga och säkra kommunikationslösningar med kunden i fokus.

Företaget grundades av ett antal personer med bakgrund från teknikbolag som Bahnhof, Spotify, IP-Only, Telia, Alltele, Vodafone, Teracom, Net1 och OpenNet.

Om TH1NG

TH1NG - Den smarta operatören