Säkerhet
69 kr/mån
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

F-Secure TOTAL

bogalNet-orangePremiumsäkerhet för dig och dina enheter

F-Secure TOTAL kombinerar de bästa säkerhetsprodukterna i en prenumeration. Skydda dig själv och din familj från ett konto, på alla enheter.

Virusskydd
Håll dina enheter säkra från virus, trojaner, ransomware, annonsprogram, keyloggers, spionprogram och andra skadliga program med vår prisvinnande teknologi för virusskydd.
Vårt kraftfulla antivirus skyddar dig mot virus, ransomware och spionprogram.

Surf- och bankskydd
Med Surfskydd är du trygg från skadliga och farliga webbsidor, och det garanterar säkerhet och sekretess. Med Bankskydd får du veta när du befinner dig på en säker banksida, och det skyddar uppkopplingen till sidan så att dina pengar är trygga.
Shoppa tryggt online, använd din internetbank och surfa runt på hemsidor utan att behöva oroa dig.

Ransomwareskydd
Håll dig steget före onlinebrottslingar och skydda dig själv från den ständigt ökande mängden ransomware. Ransomwareskydd övervakar dina viktiga mappar och blockerar ransomware när det försöker kryptera mapparna och filerna.
Håll dig steget före onlinebrottslingar och skydda dig själv från den ständigt ökande mängden ransomware.

Hitta din telefon
Det är lätt att lokalisera din telefon via My F-Secure. Med Android kan du även låsa en borttappad enhet eller radera all information som bilder och e-postmeddelanden för att hindra andra från att komma åt den.
Hitta dina Android- iOS-enheter och fjärrhantera dem via My F-Secure.

Familjeskydd
Sätt gränser och se efter din familjs välmående genom att begränsa skärmtid och blockera åtkomst till webbsidor beroende på innehåll: vuxen, våld, shopping, hazardspel, sociala medier osv.
Skydda alla familjlens enheter och sätt hälosamma surftider samt blockera olämpligt innehåll.

Enkel hantering
Ett enkelt och bekvämt sätt att hantera alla skyddade enheter från ett ställe. Skydda nya enheter, förnya dina prenumerationer och ändra dina betalningsalternativ.
Hantera ditt skydd för alla enheter från en och samma plats.

Privat och säker
Med en VPN döljs din verkliga IP-adress från tjänsterna du besöker. Inte ens din internetleverantör ser vad du gör online. Vi loggar inte din trafik.
Freedome VPN maskerar din IP-adress och skyddar din plats och identitet online.

Virtuell plats
Med VPN kan du framstå som om du vore i ett annat land vilket ger dig tillgång till webbsidor som bara finns tillgängliga i det landet eller som är blockerade i ditt. Det är även praktiskt om du reser mycket och vill titta på online-TV från ditt hemland.
Få åtkomst till blockerat innehåll och geo-begränsade webbplatser genom att ändra din virtuella plats.

Wi-Fi-säkerhet
Wi-Fi är vanligtvis mycket känsligt mot hackare. För att skydda din integritet och känsliga information är all din trafik krypterad så att ingen kan spionera på dig, och du kan säkert ansluta dig till en surfpunkt var du än är.
Anslut säkert till offentliga Wi-Fi-nätverk och skydda din data och din internettrafik.

Stoppa oönskad spårning
En del webbsidor du besöker spårar dina online-aktiviteter och säljer informationen till annonsörer. Företagen som spårar dig tar informationen från olika webbplatser och sammanställer det i en personakt som innehåller mer personlig information om dig än du är bekväm med att visa.
Stoppa annonsörer från att spåra dig och att tjäna pengar på bekostnaden av din integritet.

Lösenordslagring
Lagra alla dina lösenord, inloggningsuppgifter, e-postmeddelanden, PIN-koder, kreditkortsuppgifter och inloggningsuppgifter för nätbanker säkert
Lagra alla dina lösenord enkelt och säkert.

Lösenordsstatus
KEY hjälper dig förbättra dina lösenord genom att gruppera dem baserat på deras kvalitet.
KEY hjälper dig att förbättra dina lösenord.

Intrångsvarningar
Intrångsvarningar på Android och iOS meddelar dig när en populär tjänst har hackats, vilket resulterar i att ditt konto för tjänsten kan ha äventyrats.

Synkronisera dina lösenord
Använd KEY oavsett var du är och på vilken enhet du vill med samma huvudlösenord. Synkronisera dina lösenord i realtid över alla enheter.
Synkronisera dina lösenord i realtid över alla enheter.
Denna information tillhandahålls av BogalNet Denna information tillhandahålls av BogalNet

Om BogalNet

En av Sveriges minsta operatörer